Een SKAL-certificering is een certificaat uitgegeven door Skal Biocontrole. Deze organisatie ziet erop toe dat een bedrijf wat zichzelf biologisch noemt ook daadwerkelijk de Europese wetgeving omtrent biologische producten naleeft. Een bedrijf mag zich pas biologisch noemen wanneer zij voldoen aan deze Europese wetgeving.

Waarom een SKAL-certificering?

Wanneer je biologische producten verkoopt, mag je ze pas biologisch noemen wanneer elke schakel in het proces over een SKAL-certificering beschikt. Sidekix beschikt over een SKAL-certificering, wat betekent dat wij biologische producten mogen inslaan, opslaan en verzenden. Zijn jouw producten biologisch en zoek je een fulfilment partner met een SKAL-certificering? Neem dan contact met ons op.

Drie van onze klanten handelen in biologische producten. Lees meer in onze cases over hoe wij op biologisch verantwoorde wijze hun producten naar de eindgebruiker sturen.

Ik heb geen biologische producten, betaal ik dan wel meer voor de SKAL-certificering?

Je betaalt bij ons alleen wanneer je daadwerkelijk gebruik maakt van de SKAL-certificering. Het pick/pack en verzendproces is ingewikkelder wanneer het volgens de SKAL-richtlijnen gebeurd. Wanneer je je niet aan deze richtlijnen hoeft te houden, hoeven wij minder handelingen te verrichten. Daardoor betaal je niet meer.

Offerte aanvragen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Blijf op de hoogte van de laatste Sidekix nieuwtjes!
  • Meld je nu aan en ontvang elk kwartaal de laatste Sidekix ontwikkelingen direct in je mailbox.
  • Afmelden is altijd mogelijk! Deze optie is beschikbaar in elke nieuwsbrief.