Durf jij met Sidekix de hoogte in? En wil je jouw werk als hoogbouwtruckchauffeur afwisselen met het picken van orders? Ter aanvulling van ons team zijn we bij Sidekix op zoek naar een Hoogbouwtruck chauffeur (smalle gangentruck chauffeur).

FUNCTIEOMSCHRIJVING

 • Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het juist, veilig en efficiënt opslaan, verplaatsen en verzamelen van goederen. Hierbij ben je een derde van de tijd actief op de hoogbouwtruck, de overige tijd ben je actief als orderpicker.
 • Je maakt gebruik van een 9 meter hoogbouwtruck (smallegangentruck) om bij de stellingen te komen. In voorkomende gevallen werk je ook met heftrucks en de EPT.
 • Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van orders aan de hand van een scanner. Je pickt de orders met behulp van de hoogbouwtruck of handmatig.
 • Je hebt als 1e aanspreekpunt veel contact met de diverse productielijnen en de collega’s van de expeditie.
 • Je zorgt voor orde, netheid, veiligheid en overzicht op de werkplek.
 • Je draagt verbeteringen aan om de gewenste kwaliteit/kwantiteit te realiseren.

 

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • Je bent werkzaam in een dagdienst (8.00 - 17.00 uur). In voorkomende gevallen kan overwerk en incidenteel werken op zaterdag voorkomen.
 • Je bent bij voorkeur 40 uur per week inzetbaar.
 • Je hebt enkele jaren chauffeurservaring op een hoogbouw- of smalle gangentruck. Bij voorkeur inclusief een geldig certificaat.
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband en onder tijdsdruk te functioneren.
 • Je hebt een gedreven werkhouding en bent flexibel van aard.
 • Je zorgt voor een veilige werkomgeving.
 • Je hebt ervaring met scanners en computers. Verder ben je nauwkeurig.
 • Je beschikt over ervaring en/of affiniteit met een logistieke omgeving.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je communiceert duidelijk, zowel mondeling als schriftelijk.

Wie we zijn

Wij zijn een marketingfulfilment bedrijf met ruim 100 bijzonder betrokken collega’s.  Met focus op personalisatie en maximale klantbeleving waar Direct Mail, Fulfilment, E-Fulfilment en Klantcontact samenkomen. Dankzij de korte lijnen, persoonlijke contact en oprechte interesse zijn wij de sidekick waar onze klanten altijd op kunt rekenen voor de praktische uitvoering van marketingacties, webshop logistiek en het opvolgen van klantcontact. Jij gaat een belangrijke rol vervullen als sidekick van zowel klanten als van je collega’s.  Voor ons is iedere medewerker een hero! Vandaar onze slogan ‘ Together Heroes’.

Wij bieden

Sidekix is een ambitieus en groeiend bedrijf. Groei jij met ons mee? Wij bieden je een concurrerend salaris aangevuld met een prima pensioenregeling. Het betreft een fulltime functie, maar 25 uur per week is ook bespreekbaar (zie bovenstaande voorwaarden). Wanneer we gaan samenwerken dan starten we met een tijdelijk dienstverband, het doel is uiteraard om een langdurige samenwerking aan te gaan. 

Je komt te werken in een jong team in een snelgroeiend bedrijf. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en wellicht de mogelijkheid om door te groeien.

Contactinformatie en procedure

Heb jij interesse in deze veelzijdige en uitdagende functie? Solliciteer dan via onze website door je CV  achter te laten, een motivatie zou fijn zijn. Dan laten we snel iets van ons horen. Informatie over de inhoud van de functie is in te winnen via telefoonnummer 088-6237000. Wanneer je vragen hebt over de functie kun je vragen naar Jochum Boeijen (operations manager). Bij vragen over de procedure kun je terecht bij Pierre Schreuder (HR manager). Mogelijk winnen we –in overleg met jou- referenties in. Voordat we gaan samenwerken vragen we je om vrijblijvend een dag met ons mee te draaien.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij zoeken ook:
 • Thumbnail

  Call Agent VI

  Ben jij helemaal maf van voetbal en vind jij het leuk om hier dagelijks mee bezig te zijn? Krijg je een kick van het verlenen van service aan voetballiefhebbers? En ben jij degene die zorgt dat de klant zich koning voelt? Dan ben jij onze nieuwe sidekick voor het contactcenter.
 • Thumbnail

  Lead Agent VI

  Ben jij helemaal maf van voetbal en vind jij het leuk om hier dagelijks mee bezig te zijn? En krijg je een kick van het verlenen van service aan voetballiefhebbers? En ben jij degene die zorgt dat de klant zich koning voelt? Dan ben jij onze nieuwe sidekick voor het contactcenter.
 • Thumbnail

  Communicatiemedewerker

  Krijg jij energie van het opzetten van een communicatiebeleid voor een snelgroeiende organisatie? Zorg jij dat alle collega’s altijd up-to-date zijn met alle ontwikkelingen. Dan ben jij dé enthousiaste sidekick voor ons Sales & Marketingteam.
 • Thumbnail

  Machine Operator

  Ter aanvulling van ons team zijn we bij Sidekix op zoek naar een machine operator. Heb jij ervaring en/of affiniteit met techniek in een productie- en verpakkings omgeving? Bekijk dan de vacature voor ons Fulfilmentteam.
 • Thumbnail

  Accountmanager E-Commerce

  Vind jij het leuk om in een dynamische omgeving met webshops bezig te zijn? Heb je affiniteit met e-fulfilment (e-commerce)? Krijg jij energie van het binnenhalen van een nieuwe klant? En ga jij voor tevreden webshopklanten? Dan ben jij dé enthousiaste sidekick voor ons Sales & Marketingteam.
 • Thumbnail

  senior Software Engineer

  Krijg je een kick als jij een nieuwe productielijn tijdig weet aan te sturen zodat wij onze deadlines halen? Weet jij collega’s enthousiast te maken met jouw inventieve ideeën? En heb je affiniteit met techniek en applicaties? Ter uitbreiding op ons team is Sidekix op zoek naar een enthousiaste senior Software Engineer.
 • Thumbnail

  Call Agent

  Ben je een kei in het afhandelen van klachten, het beantwoorden van klantvragen en het voeren van commerciële verkoop gesprekken? Solliciteer dan als Call Agent bij Sidekix.
 • Thumbnail

  Stage contact center medewerker

  Zoek jij een stage waarbij je al, als volledig medewerker wordt gezien? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Ter aanvulling van ons contactcenterteam zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste, communicatief sterke stagiair (BOL).

 • Thumbnail

  Contact Center medewerker

  Batman kan niet zonder Robin en Sherlock Holmes zou misschien wel niets zijn zonder Doctor Watson. Elke held heeft ondersteuning nodig, een sidekick. Iemand die zich dienstbaar opstelt, maar zelf ook over bijzondere eigenschappen beschikt. Ze vullen elkaar perfect aan.