Onze missie is van iedere klant een held maken. We zien onszelf als de bondgenoot waar je altijd op kunt rekenen. Als vakidioten op het gebied van klantcontact (Direct Mail, Contact Center en Fulfilment) willen wij de perfecte aangever zijn van de top vijftig A-merken in Nederland. Immers, every hero needs a sidekick.

Online EN offline

Onze visie is dat alleen marketingcampagnes waarin offline- en onlinekanalen gecombineerd worden, leiden tot de beste resultaten. De customer experience en customer journey zijn daarin leidend en eisen dat het niveau van de serviceverlening continu hoger en beter moet. Verregaande personalisatie en werken met gedefinieerde dynamische doelgroepen worden de nieuwe standaard. Deze visie betekent dat wij permanent blijven zoeken om telkens meer toegevoegde waarde te leveren aan onze opdrachtgevers. Die mentaliteit zit in ons DNA. Elke dag dagen wij jou, maar zeker ook onszelf, uit om de lat weer hoger te leggen.

Alles in eigen beheer

Ons geheim? We zorgen dat alles in eigen beheer uitgevoerd wordt. Dat voor iedere uitdaging een oplossing is. We willen persé aan alle aanvragen kunnen voldoen en regelen dit op een manier waarop we van niemand afhankelijk zijn. Dat stelt ons in staat om aan harde deadlines te kunnen voldoen.

Nieuwsgierig? Een vrijblijvend kennismakingsgesprek zou zo maar eens tot iets moois kunnen leiden voor jouw merk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Blijf op de hoogte van de laatste Sidekix nieuwtjes!
  • Meld je nu aan en ontvang elk kwartaal de laatste Sidekix ontwikkelingen direct in je mailbox.
  • Afmelden is altijd mogelijk! Deze optie is beschikbaar in elke nieuwsbrief.