Op 26 april a.s. organiseert Sidekix uit Uden een Art-Inn met kunstwerken van mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Tijdens deze Art-Inn zijn schilderijen en beelden voor een speciale jubileumprijs te koop. De opbrengst komt volledig ten goede aan een mini-vakantie voor de groep kunstenaars van Kunstfabriek Oss, die dit jaar haar 20-jarig jubileum viert. Sidekix, een print & fulfilment marketingorganisatie, heeft zich via haar eigen MVO initiatief Noble-Art verbonden aan deze kunstvorm. Op 26 april a.s. worden vanaf 10.00 uur in de kantine en de productiehal van het bedrijf de kunstwerken tentoongesteld. Toegang is gratis en voor een kopje koffie en/of thee wordt gezorgd. De Art-Inn eindigt om 20.00 uur.

Kunst die raakt

De Stichting Noble-Art van Sidekix heeft de pretentie om de kunst van mensen met een beperking minimaal zo belangrijk te vinden als kunst van gerenommeerde kunstenaars en artiesten. Kunst die juist door het ontbreken van filters in het verstand of de psyche, van een opleiding, ertoe leidt dat er iets origineels ontstaat, iets wat intrigeert of ontroert door de puurheid en de authenticiteit. Kunstwerken van deze kunstenaars laten dat bij uitstek zien: ongecompliceerd, spontaan, ongeremd en met een enorme zeggingskracht.

Naast deze Art-Inn kunnen het hele jaar door werk van de kunstenaars gekocht worden op de website van Noble-Art. De opbrengst vloeit in zijn geheel terug naar het atelier van de kunstenaar(s) waar de dagbesteding aangeboden wordt. Van het geld kunnen weer nieuwe materialen gekocht worden voor het maken van nieuwe creaties.

Naar het Dierenbos

Om zoveel mogelijk geld op te halen zijn de schilderijen en beelden tijdens de Art-Inn van 26 april allemaal scherp geprijsd. Met het geld gaat de groep kunstenaars een voor hen een onvergetelijke midweek weg naar vakantiepark Dierenbos met een uitstapje naar de Beekse Bergen, een bonte avond, een bingo en een heerlijk buffet.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marion School, telefoon 06 -22 802 852 of stuur een e-mail naar m.school@sidekix.nl.

 

Art-InnNoble-Art

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 • Blijf op de hoogte van de laatste Sidekix nieuwtjes!
 • Meld je nu aan en ontvang elk kwartaal de laatste Sidekix ontwikkelingen direct in je mailbox.
 • Afmelden is altijd mogelijk! Deze optie is beschikbaar in elke nieuwsbrief.

Lees ook

 • globemilk en sidekix en marketeer

  Sidekix en Globemilk vol in beeld bij de marketeer

  Om een cappuccino of latte macchiato nog meer smaak te geven, ontwikkelde Globemilk samen met koffieprofessionals Barista Milk. Sidekix is daarbij de distributiepartner. Commercieel directeur Rob Branje van Globemilk vertelt over deze succesvolle samenwerking.
 • Sidekix en BrandBase

  Sidekix & BrandBase, een succesvolle samenwerking

  Onlangs heeft er een interview plaatsgevonden met onze Manager Business Development en de Operations Director van BrandBase in het vakblad Marketing Tribune. Een interessant verhaal over de succesvolle samenwerking tussen Sidekix en BrandBase.
 • FSC en PEFC keuring Sidekix

  FSC® en PEFC™ keuring voor Sidekix

  Duurzaam bosbeheer is niet internationaal bij wet geregeld, toch wordt op internationaal niveau hetzelfde gedacht over het belang van duurzaam bosbeheer. Wereldwijd zijn FSC® en PEFC™ de belangrijkste keurmerken op dit gebied en sinds kort hoort Sidekix bij de groeiende groep bedrijven die gecertificeerd zijn.