In opdracht van het reclamebureau van Deutsche Telekom Healthcare heeft Sidekix een eerste gepersonaliseerde printopdracht verzorgd voor telecom-gigant Deutsche Telekom. In Nederland is Deutsche Telekom vooral bekend met de merken T-Mobile en T-Systems. In dit geval ging het om een opdracht van Deutsche Telekom Healthcare, een gespecialiseerde dochteronderneming die ICT diensten levert aan ziekenhuizen en de geboortezorg sector.

Overname

De mailing betrof in dit geval een gepersonaliseerde ansichtkaart waarin het bedrijf op ludieke wijze een nieuwjaarsgroet combineerde met een grote bedrijfsovername. Onder het motto “Samen duiken we het nieuwe jaar in” werd een dubbelzijdige full colour ansichtkaart geprint en verstuurd naar de belangrijkste opdrachtgevers en de eigen medewerkers van het bedrijf.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Blijf op de hoogte van de laatste Sidekix nieuwtjes!
  • Meld je nu aan en ontvang elk kwartaal de laatste Sidekix ontwikkelingen direct in je mailbox.
  • Afmelden is altijd mogelijk! Deze optie is beschikbaar in elke nieuwsbrief.

Lees ook

  • Primeur Sidekix

    Primeur bij Sidekix

    Als eerste bedrijf in Nederland investeert Sidekix in de nieuwe KM 1 digitale printer van Konika Minolta. Een monster van een machine. Maar wel een met uitstekende eigenschappen op het gebied van duurzaamheid, printkwaliteit, flexibiliteit en efficiency.