“Ambassadeurs maken door het verrassingseffect”. Een opdracht die voor Sidekix op het lijf is geschreven. Swiss Sense is al langere tijd een bekende naam bij Sidekix. Zo hebben we al diverse opdrachten mogen uitvoeren voor de slaapspecialist en dit jaar kwam daar de vraag bij om hen te helpen om klanten 10 jaar lang fan te laten blijven.

Swiss Sense wilde een stap extra zetten, bedacht een plan en vond samen met Sidekix de oplossing om het uit te voeren. MarketingTribune ging hier uitgebreid op in en schreef een leuk artikel over de samenwerking tussen beide partijen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 • Blijf op de hoogte van de laatste Sidekix nieuwtjes!
 • Meld je nu aan en ontvang elk kwartaal de laatste Sidekix ontwikkelingen direct in je mailbox.
 • Afmelden is altijd mogelijk! Deze optie is beschikbaar in elke nieuwsbrief.

Lees ook

 • Sidekix CMC Smartmailer

  Slimmer mailen met onze Smartmailer

  Gepersonaliseerde content in Direct Mail gaat bij Sidekix verder dan alleen personalisatie in de content van de boodschap. Met onze CMC Smartmailer kun je een stap verder gaan door ook de bijlage op klantprofiel te personaliseren.
 • CartonWrap Sidekix

  Duurzaam verzenden

  Met de enorme groei van het online shoppen neemt ook de vraag naar en waardering voor duurzaam verzenden toe. De afgelopen periode hebben we met de zogenoemde CartonWrap weer een mooie duurzaamheidsstap gezet.