Naar aanleiding van een interview met de Manager Business Development Jos Strijbosch van Sidekix en de Operations Director Inge Overtoom van BrandBase, verscheen recent een leuk artikel in het vakblad Marketing Tribune. In het artikel wordt ingegaan op de succesvolle samenwerking tussen Sidekix en BrandBase.

Vorig jaar werden BrandBase en Sidekix voor een project van een gezamenlijke zakenrelatie aan elkaar gekoppeld. Die samenwerking beviel zo goed dat het creatief productiebedrijf opnieuw contact legde met Sidekix, ditmaal voor een project dat na aan het hart ligt van BrandBase. Benieuwd naar onze samenwerking? Lees het complete verhaal in Marketing Tribune.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 • Blijf op de hoogte van de laatste Sidekix nieuwtjes!
 • Meld je nu aan en ontvang elk kwartaal de laatste Sidekix ontwikkelingen direct in je mailbox.
 • Afmelden is altijd mogelijk! Deze optie is beschikbaar in elke nieuwsbrief.

Lees ook

 • CartonWrap Sidekix

  Duurzaam verzenden

  Met de enorme groei van het online shoppen neemt ook de vraag naar en waardering voor duurzaam verzenden toe. De afgelopen periode hebben we met de zogenoemde CartonWrap weer een mooie duurzaamheidsstap gezet.
 • teaser vi

  VI over Sidekix

  “Niet moeilijker maken dan het is”. Dat is de titel van een recent artikel over Sidekix en Voetbal International in Twinkle, het vakblad voor online shops, retailers en merken met een omnichannel strategie.
 • Giftwrapper

  Giftwrap

  Sidekix beschikt als eerste bedrijf in Nederland over de Giftwrap 3000. Een bijzondere machine die volledig automatisch cadeaus inpakt met dezelfde look & feel als handmatig ingepakte cadeaus, inclusief die typische vouwpuntjes.