Naar aanleiding van een interview met de Manager Business Development Jos Strijbosch van Sidekix en de Commercieel directeur Rob Branje van Globemilk, verscheen recent een leuk artikel in het vakblad Marketing Tribune. In het artikel wordt ingegaan op de succesvolle samenwerking tussen Sidekix en Globemilk, het genot van mooi schuimende melk en het belang van een duurzame industrie.

Enkele maanden geleden kwamen Globemilk en Sidekix in contact omtrent de distributie van het ontwikkelde Barista Milk. Barista Milk is ontwikkeld omdat melk volgens Branje steeds bepalender wordt in de hedendaagse koffiecultuur. ‘Waar vroeger een scheutje melk in de koffie werd gedaan, bestaan sommige koffiespecialiteiten al voor twee derde of meer uit melk’, aldus Branje. Globemilk wil geen samenwerking met meerdere bedrijven, maar zocht een partner die alles kon regelen. Zo kwam Sidekix in beeld. In samenwerking met Globemilk hebben we een website ontwikkeld waar Barista Milk kan worden besteld en wordt de gehele fulfilment door ons opgepakt.

Benieuwd naar onze samenwerking? Lees het complete verhaal in Marketing Tribune.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 • Blijf op de hoogte van de laatste Sidekix nieuwtjes!
 • Meld je nu aan en ontvang elk kwartaal de laatste Sidekix ontwikkelingen direct in je mailbox.
 • Afmelden is altijd mogelijk! Deze optie is beschikbaar in elke nieuwsbrief.

Lees ook

 • corona virus teaser

  Coronavirus update

  Met het Bernhoven ziekenhuis in de buurt en een groot aantal medewerkers uit de regio Uden, was het ons vanaf het begin af aan ernst. De genomen maatregelen hebben er in elk geval toe geleid dat onze productiefaciliteiten en diensten nog steeds “up-and-running” zijn
 • Sidekix en BrandBase

  Sidekix & BrandBase, een succesvolle samenwerking

  Onlangs heeft er een interview plaatsgevonden met onze Manager Business Development en de Operations Director van BrandBase in het vakblad Marketing Tribune. Een interessant verhaal over de succesvolle samenwerking tussen Sidekix en BrandBase.
 • FSC en PEFC keuring Sidekix

  FSC® en PEFC™ keuring voor Sidekix

  Duurzaam bosbeheer is niet internationaal bij wet geregeld, toch wordt op internationaal niveau hetzelfde gedacht over het belang van duurzaam bosbeheer. Wereldwijd zijn FSC® en PEFC™ de belangrijkste keurmerken op dit gebied en sinds kort hoort Sidekix bij de groeiende groep bedrijven die gecertificeerd zijn.