Naar aanleiding van een interview met de Manager Business Development Jos Strijbosch van Sidekix en de Commercieel directeur Rob Branje van Globemilk, verscheen recent een leuk artikel in het vakblad Marketing Tribune. In het artikel wordt ingegaan op de succesvolle samenwerking tussen Sidekix en Globemilk, het genot van mooi schuimende melk en het belang van een duurzame industrie.

Enkele maanden geleden kwamen Globemilk en Sidekix in contact omtrent de distributie van het ontwikkelde Barista Milk. Barista Milk is ontwikkeld omdat melk volgens Branje steeds bepalender wordt in de hedendaagse koffiecultuur. ‘Waar vroeger een scheutje melk in de koffie werd gedaan, bestaan sommige koffiespecialiteiten al voor twee derde of meer uit melk’, aldus Branje. Globemilk wil geen samenwerking met meerdere bedrijven, maar zocht een partner die alles kon regelen. Zo kwam Sidekix in beeld. In samenwerking met Globemilk hebben we een website ontwikkeld waar Barista Milk kan worden besteld en wordt de gehele fulfilment door ons opgepakt.

Benieuwd naar onze samenwerking? Lees het complete verhaal in Marketing Tribune.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 • Blijf op de hoogte van de laatste Sidekix nieuwtjes!
 • Meld je nu aan en ontvang elk kwartaal de laatste Sidekix ontwikkelingen direct in je mailbox.
 • Afmelden is altijd mogelijk! Deze optie is beschikbaar in elke nieuwsbrief.

Lees ook

 • CartonWrap Sidekix

  Duurzaam verzenden

  Met de enorme groei van het online shoppen neemt ook de vraag naar en waardering voor duurzaam verzenden toe. De afgelopen periode hebben we met de zogenoemde CartonWrap weer een mooie duurzaamheidsstap gezet.
 • teaser vi

  VI over Sidekix

  “Niet moeilijker maken dan het is”. Dat is de titel van een recent artikel over Sidekix en Voetbal International in Twinkle, het vakblad voor online shops, retailers en merken met een omnichannel strategie.
 • Giftwrapper

  Giftwrap

  Sidekix beschikt als eerste bedrijf in Nederland over de Giftwrap 3000. Een bijzondere machine die volledig automatisch cadeaus inpakt met dezelfde look & feel als handmatig ingepakte cadeaus, inclusief die typische vouwpuntjes.