Gepersonaliseerde content in Direct Mail gaat bij Sidekix verder dan alleen personalisatie in de content van de boodschap. Met onze CMC Smartmailer kun je een stap verder gaan door ook de bijlage op klantprofiel te personaliseren. De bekende bobbel in de enveloppe. Door je klant te verrassen met iets wat echt bij hem past en niet een standaard gift voor het hele mailingbestand. In de conversie kan dat procentpunten schelen.

Sidekix heeft de infrastructuur, machines en tooling om de “bobbel” gepersonaliseerd toe te voegen. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van onze Smartmailer. Deze slimme machine kan zowel standaardproducten als niet-standaardproducten verwerken door middel van roterende feeders, shuttle feeders en handmatige invoerzones. Hierdoor kunnen we eenvoudig een buspack maken met een gepersonaliseerde brief en een variabel gepersonaliseerde attentie. Geautomatiseerd en zeer efficiënt.

Bekijk onze Smartmailer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 • Blijf op de hoogte van de laatste Sidekix nieuwtjes!
 • Meld je nu aan en ontvang elk kwartaal de laatste Sidekix ontwikkelingen direct in je mailbox.
 • Afmelden is altijd mogelijk! Deze optie is beschikbaar in elke nieuwsbrief.

Lees ook

 • CartonWrap Sidekix

  Duurzaam verzenden

  Met de enorme groei van het online shoppen neemt ook de vraag naar en waardering voor duurzaam verzenden toe. De afgelopen periode hebben we met de zogenoemde CartonWrap weer een mooie duurzaamheidsstap gezet.
 • teaser vi

  VI over Sidekix

  “Niet moeilijker maken dan het is”. Dat is de titel van een recent artikel over Sidekix en Voetbal International in Twinkle, het vakblad voor online shops, retailers en merken met een omnichannel strategie.