In de zes maanden dat JAM (een uitzendbureau voor jongeren) inmiddels actief is in Uden, kwam het al tot enkele mooie samenwerkingen met lokale bedrijven. Zo kwam JAM ook in contact met Sidekix en sinds september werken beide partijen samen.

Na het akkoord over de samenwerking, verliep het contact direct soepel. We communiceren duidelijk en gemakkelijk met elkaar. En dit zorgde ervoor dat JAM snel kon schakelen toen we op zoek waren naar medewerkers voor het Contact Center. In het Contact Center geven medewerkers uitvoering aan verschillende projecten van opdrachtgevers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extern overnemen van de klantenservice.

Het is dan ook mooi om te zien dat er na de start van de samenwerking direct meerdere JAM’ers aan Sidekix gekoppeld konden worden. Liefst drie nieuwe krachten zijn de afgelopen twee weken via JAM bij Sidekix aan de slag gegaan.

Nóg mooier is het om te horen dat de jongeren ontzettend tevreden zijn over de aanloop naar hun eerste werkdag. Stan, één van de jongens die afgelopen vrijdag zijn eerste werkdag had, zegt er zelf het volgende over: ‘Het contact met JAM verliep super vlot. Nadat ik was aangenomen, kon ik haast direct online mijn contract tekenen. En toen ik wat vragen had, kreeg ik meteen antwoord.’

Dit zorgde ervoor dat Stan met een goed gevoel aan zijn eerste werkdag kon beginnen, die hem overigens meer dan prima beviel: ‘Mijn eerste werkdag is goed verlopen. Ik merkte meteen dat er op het klant contact center een hecht team zit dat alle moeite doet om je in de beginfase te helpen.’

Na de eerste weken heb ik er alle vertrouwen in dat we een mooie samenwerking tegemoet gaan. En dat er in de toekomst nog veel meer enthousiastelingen als Stan aan de slag gaan bij Sidekix.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 • Blijf op de hoogte van de laatste Sidekix nieuwtjes!
 • Meld je nu aan en ontvang elk kwartaal de laatste Sidekix ontwikkeling direct in je mailbox.
 • Afmelden is altijd mogelijk! Deze optie is beschikbaar via elk nieuwsbriefbericht.

Lees ook

 • FSC en PEFC keuring Sidekix

  FSC® en PEFC™ keuring voor Sidekix

  Duurzaam bosbeheer is niet internationaal bij wet geregeld, toch wordt op internationaal niveau hetzelfde gedacht over het belang van duurzaam bosbeheer. Wereldwijd zijn FSC® en PEFC™ de belangrijkste keurmerken op dit gebied en sinds kort hoort Sidekix bij de groeiende groep bedrijven die gecertificeerd zijn.
 • Groenbezorgen en Sidekix

  Sidekix gaat en laat Groenbezorgen

  Bij de campagnes die Sidekix uitvoert voor haar klanten spelen duurzaamheidsaspecten, terecht, een steeds belangrijkere rol. Daarom gaat alle post die op onze postbus wordt bezorgd voortaan dagelijks met een fietskoerier van Groenbezorgen naar onze hoofdlocatie in Uden.
 • Primeur Sidekix

  Primeur bij Sidekix

  Als eerste bedrijf in Nederland investeert Sidekix in de nieuwe KM 1 digitale printer van Konika Minolta. Een monster van een machine. Maar wel een met uitstekende eigenschappen op het gebied van duurzaamheid, printkwaliteit, flexibiliteit en efficiency.