In de zes maanden dat JAM (een uitzendbureau voor jongeren) inmiddels actief is in Uden, kwam het al tot enkele mooie samenwerkingen met lokale bedrijven. Zo kwam JAM ook in contact met Sidekix en sinds september werken beide partijen samen.

Na het akkoord over de samenwerking, verliep het contact direct soepel. We communiceren duidelijk en gemakkelijk met elkaar. En dit zorgde ervoor dat JAM snel kon schakelen toen we op zoek waren naar medewerkers voor het Contact Center. In het Contact Center geven medewerkers uitvoering aan verschillende projecten van opdrachtgevers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extern overnemen van de klantenservice.

Het is dan ook mooi om te zien dat er na de start van de samenwerking direct meerdere JAM’ers aan Sidekix gekoppeld konden worden. Liefst drie nieuwe krachten zijn de afgelopen twee weken via JAM bij Sidekix aan de slag gegaan.

Nóg mooier is het om te horen dat de jongeren ontzettend tevreden zijn over de aanloop naar hun eerste werkdag. Stan, één van de jongens die afgelopen vrijdag zijn eerste werkdag had, zegt er zelf het volgende over: ‘Het contact met JAM verliep super vlot. Nadat ik was aangenomen, kon ik haast direct online mijn contract tekenen. En toen ik wat vragen had, kreeg ik meteen antwoord.’

Dit zorgde ervoor dat Stan met een goed gevoel aan zijn eerste werkdag kon beginnen, die hem overigens meer dan prima beviel: ‘Mijn eerste werkdag is goed verlopen. Ik merkte meteen dat er op het klant contact center een hecht team zit dat alle moeite doet om je in de beginfase te helpen.’

Na de eerste weken heb ik er alle vertrouwen in dat we een mooie samenwerking tegemoet gaan. En dat er in de toekomst nog veel meer enthousiastelingen als Stan aan de slag gaan bij Sidekix.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 • Blijf op de hoogte van de laatste Sidekix nieuwtjes!
 • Meld je nu aan en ontvang elk kwartaal de laatste Sidekix ontwikkelingen direct in je mailbox.
 • Afmelden is altijd mogelijk! Deze optie is beschikbaar in elke nieuwsbrief.

Lees ook

 • CartonWrap Sidekix

  Duurzaam verzenden

  Met de enorme groei van het online shoppen neemt ook de vraag naar en waardering voor duurzaam verzenden toe. De afgelopen periode hebben we met de zogenoemde CartonWrap weer een mooie duurzaamheidsstap gezet.
 • teaser vi

  VI over Sidekix

  “Niet moeilijker maken dan het is”. Dat is de titel van een recent artikel over Sidekix en Voetbal International in Twinkle, het vakblad voor online shops, retailers en merken met een omnichannel strategie.
 • Giftwrapper

  Giftwrap

  Sidekix beschikt als eerste bedrijf in Nederland over de Giftwrap 3000. Een bijzondere machine die volledig automatisch cadeaus inpakt met dezelfde look & feel als handmatig ingepakte cadeaus, inclusief die typische vouwpuntjes.