In de zes maanden dat JAM (een uitzendbureau voor jongeren) inmiddels actief is in Uden, kwam het al tot enkele mooie samenwerkingen met lokale bedrijven. Zo kwam JAM ook in contact met Sidekix en sinds september werken beide partijen samen.

Na het akkoord over de samenwerking, verliep het contact direct soepel. We communiceren duidelijk en gemakkelijk met elkaar. En dit zorgde ervoor dat JAM snel kon schakelen toen we op zoek waren naar medewerkers voor het Contact Center. In het Contact Center geven medewerkers uitvoering aan verschillende projecten van opdrachtgevers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extern overnemen van de klantenservice.

Het is dan ook mooi om te zien dat er na de start van de samenwerking direct meerdere JAM’ers aan Sidekix gekoppeld konden worden. Liefst drie nieuwe krachten zijn de afgelopen twee weken via JAM bij Sidekix aan de slag gegaan.

Nóg mooier is het om te horen dat de jongeren ontzettend tevreden zijn over de aanloop naar hun eerste werkdag. Stan, één van de jongens die afgelopen vrijdag zijn eerste werkdag had, zegt er zelf het volgende over: ‘Het contact met JAM verliep super vlot. Nadat ik was aangenomen, kon ik haast direct online mijn contract tekenen. En toen ik wat vragen had, kreeg ik meteen antwoord.’

Dit zorgde ervoor dat Stan met een goed gevoel aan zijn eerste werkdag kon beginnen, die hem overigens meer dan prima beviel: ‘Mijn eerste werkdag is goed verlopen. Ik merkte meteen dat er op het klant contact center een hecht team zit dat alle moeite doet om je in de beginfase te helpen.’

Na de eerste weken heb ik er alle vertrouwen in dat we een mooie samenwerking tegemoet gaan. En dat er in de toekomst nog veel meer enthousiastelingen als Stan aan de slag gaan bij Sidekix.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 • Blijf op de hoogte van de laatste Sidekix nieuwtjes!
 • Meld je nu aan en ontvang elk kwartaal de laatste Sidekix ontwikkelingen direct in je mailbox.
 • Afmelden is altijd mogelijk! Deze optie is beschikbaar in elke nieuwsbrief.

Lees ook

 • corona virus teaser

  Coronavirus update

  Met het Bernhoven ziekenhuis in de buurt en een groot aantal medewerkers uit de regio Uden, was het ons vanaf het begin af aan ernst. De genomen maatregelen hebben er in elk geval toe geleid dat onze productiefaciliteiten en diensten nog steeds “up-and-running” zijn
 • globemilk en sidekix en marketeer

  Sidekix en Globemilk vol in beeld bij de marketeer

  Om een cappuccino of latte macchiato nog meer smaak te geven, ontwikkelde Globemilk samen met koffieprofessionals Barista Milk. Sidekix is daarbij de distributiepartner. Commercieel directeur Rob Branje van Globemilk vertelt over deze succesvolle samenwerking.
 • Sidekix en BrandBase

  Sidekix & BrandBase, een succesvolle samenwerking

  Onlangs heeft er een interview plaatsgevonden met onze Manager Business Development en de Operations Director van BrandBase in het vakblad Marketing Tribune. Een interessant verhaal over de succesvolle samenwerking tussen Sidekix en BrandBase.
 • FSC en PEFC keuring Sidekix

  FSC® en PEFC™ keuring voor Sidekix

  Duurzaam bosbeheer is niet internationaal bij wet geregeld, toch wordt op internationaal niveau hetzelfde gedacht over het belang van duurzaam bosbeheer. Wereldwijd zijn FSC® en PEFC™ de belangrijkste keurmerken op dit gebied en sinds kort hoort Sidekix bij de groeiende groep bedrijven die gecertificeerd zijn.