“Niet moeilijker maken dan het is”. Dat is de titel van een recent artikel over Sidekix en Voetbal International in Twinkle, het vakblad voor online shops, retailers en merken met een omnichannel strategie. Voetbal International is een van de nieuwste opdrachtgevers binnen Sidekix. Het bedrijf is begonnen door de webshop uit te besteden, maar doordat de samenwerking vloeiend loopt is er inmiddels besloten om ook de klantenservice bij ons neer te leggen.

Er zijn volop ideeën om het VI-gevoel voor klanten verder te optimaliseren. “Wij voelen ons echt onderdeel van VI en willen ons zo goed mogelijk inleven in de klant. Niets is te gek, alles kan. Van cadeauverpakking tot in de huisstijl bedrukte enveloppen, we hebben het allemaal in huis.”

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 • Blijf op de hoogte van de laatste Sidekix nieuwtjes!
 • Meld je nu aan en ontvang elk kwartaal de laatste Sidekix ontwikkelingen direct in je mailbox.
 • Afmelden is altijd mogelijk! Deze optie is beschikbaar in elke nieuwsbrief.

Lees ook

 • CartonWrap Sidekix

  Duurzaam verzenden

  Met de enorme groei van het online shoppen neemt ook de vraag naar en waardering voor duurzaam verzenden toe. De afgelopen periode hebben we met de zogenoemde CartonWrap weer een mooie duurzaamheidsstap gezet.
 • Brewfinder

  Brewfinder tapt uit een ander vaatje

  Brewfinder heeft een onlangs een nieuw bierplatform gelanceerd. Met een breder aanbod speciaalbieren, een abonnementenservice en een nieuwe e-fulfilmentpartner; Sidekix. Vanuit het Warehouse van Sidekix wordt de groeiende vraag naar speciaalbieren in goede banen geleid.
 • Giftwrapper

  Giftwrap

  Sidekix beschikt als eerste bedrijf in Nederland over de Giftwrap 3000. Een bijzondere machine die volledig automatisch cadeaus inpakt met dezelfde look & feel als handmatig ingepakte cadeaus, inclusief die typische vouwpuntjes.