Dit jaarlijkse congres, waar marketeers en serviceleveranciers nieuwe trends en inzichten rond alle touchpoints van de customer journey met elkaar delen, vindt plaats op 17 en 18 juni a.s. in De Fabrique te Utrecht. Sidekix is dit jaar voor het eerst van de partij met een presentatie over de wereld achter de uitvoering van marketingcampagnes voor de Goede Doelen Loterijen en andere landelijk bekende merken en organisaties.

Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een unieke expertise opgebouwd om iedere deelnemer en/of klant een winnaarsgevoel te geven in elke fase  van de customer journey. Online, offline en realtime. Een unieke kennismaking met de wereld achter de uitvoering van marketing- en reclamecampagnes, events en TV programma’s zoals De weg naar het Miljoen, De KPN Transferweken, Doe maar Lekker Duurzaam en concerten van Marco Borsato.

Je kunt zich hier registreren. Deelname is gratis. Meer informatie over het event en complete programma vind je hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 • Blijf op de hoogte van de laatste Sidekix nieuwtjes!
 • Meld je nu aan en ontvang elk kwartaal de laatste Sidekix ontwikkelingen direct in je mailbox.
 • Afmelden is altijd mogelijk! Deze optie is beschikbaar in elke nieuwsbrief.

Lees ook

 • Sidekix en BrandBase

  Sidekix & BrandBase, een succesvolle samenwerking

  Onlangs heeft er een interview plaatsgevonden met onze Manager Business Development en de Operations Director van BrandBase in het vakblad Marketing Tribune. Een interessant verhaal over de succesvolle samenwerking tussen Sidekix en BrandBase.
 • FSC en PEFC keuring Sidekix

  FSC® en PEFC™ keuring voor Sidekix

  Duurzaam bosbeheer is niet internationaal bij wet geregeld, toch wordt op internationaal niveau hetzelfde gedacht over het belang van duurzaam bosbeheer. Wereldwijd zijn FSC® en PEFC™ de belangrijkste keurmerken op dit gebied en sinds kort hoort Sidekix bij de groeiende groep bedrijven die gecertificeerd zijn.
 • Groenbezorgen en Sidekix

  Sidekix gaat en laat Groenbezorgen

  Bij de campagnes die Sidekix uitvoert voor haar klanten spelen duurzaamheidsaspecten, terecht, een steeds belangrijkere rol. Daarom gaat alle post die op onze postbus wordt bezorgd voortaan dagelijks met een fietskoerier van Groenbezorgen naar onze hoofdlocatie in Uden.