Miljoenenjacht draait om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef. In deze succesvolle spelshow op SBS 6 staat Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen. Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen meespelen met Bingo tijdens het Finalespel. Bij degene die als eerste een volle Bingokaart heeft staat Winston Gerschtanowitz zondagavond voor de deur met hetzelfde bedrag dat de winnaar in de studio zojuist gewonnen heeft.

Jaarlijks wordt het programma door veel mensen bekeken, ook door de medewerkers van Sidekix, maar die kijken ook met een andere blik. Als trouwe bondgenoot van de Nationale Postcode Loterij assisteren wij de loterij op de achtergrond met het hele winnaarstraject.

Wij printen en versturen de uitnodigingsbrieven naar deelnemers van de Nationale Postcode Loterij die de prijs hebben gewonnen om deel te nemen aan de Miljoenenjacht. De brief is voorzien van een registratiecode die de winnaars invullen op een website die hier speciaal voor wordt ingericht door Sidekix. Het gehele registratietraject wordt ondersteunt door een email-flow en de Sidekix Servicedesk die alle vragen beantwoordt, kandidaten geruststelt en hen helpt bij de registratie.

Een leuke en uitdagende opdracht die Sidekix al vele jaren mag uitvoeren en waarbij er gebruik wordt gemaakt van online en offline communicatiekanalen. Een project waar we trots op zijn!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Blijf op de hoogte van de laatste Sidekix nieuwtjes!
  • Meld je nu aan en ontvang elk kwartaal de laatste Sidekix ontwikkelingen direct in je mailbox.
  • Afmelden is altijd mogelijk! Deze optie is beschikbaar in elke nieuwsbrief.