Bij de uitvoering van jouw direct-mailcampagnes gaan we geen uitdaging uit de weg. We hebben natuurlijk ook makkelijk praten. We hebben alles in eigen huis én ruim vijftien jaar ervaring met grote, kleine, eenvoudige, complexe en bijzondere direct-mail, direct email en complete direct marketingcampagnes voor A-merken als de Postcode Loterij, Keukenkampioen, Piet Klerkx meubelen, BankGiro Loterij, Sanidirect, VriendenLoterij, Mandemakers keukens, Montel en Swiss Sense.

Thumbnail

Alles in huis voor jouw direct mail

In onze productiehal staan we met ons eigen machinepark, inclusief een volwaardige drukkerij, vierentwintig uur per dag voor jou klaar. Sidekix regelt het allemaal: digitaal printen, vouwen en snijden, couverteren, sealen en verzenden. Direct mail in kleine oplages of bulk mail. Gepersonaliseerde mailing, geadresseerd of huis-aan-huis. Digitaal printen we zowel full colour als zwart-wit. Eén brief of meerdere digitaal printen met bijlages en gadgets. Plastic pasjes printen met jouw design en met begeleidende brief versturen naar jouw klanten of prospects. Alles is mogelijk om jouw direct mail tot een succes te maken! Zo verwerken wij dagelijks vele duizenden mailings. We zijn gewend om te werken voor direct marketingbureaus met scherpe deadlines en gaan tot het uiterste om jouw direct-mail, direct e-mail of complete direct marketing campagne tot een succes te maken.

Sidekix verdiept zich volledig in je organisatie. Het voelt alsof je samenwerkt met collega’s in plaats van een leverancier." Krijn Smits, Senior Inkoper Prijzen, Goede Doelen Loterijen.

Thumbnail

Ook direct e-mail

Bij de inzet van direct mail staan we jou ook terzijde als het gaat om direct-e-mail campagnes. Bijvoorbeeld als opvolging van een gepersonaliseerde mailing met een direct-mail brief is het zeker goed om jouw relaties nogmaals aan de e-mailing te herinneren door er een e-mail achteraan te sturen met hetzelfde onderwerp. De open-ratio's van deze direct emails altijd erg hoog. Opbellen kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld met hulp van ons contactcenter.

Wat wij zien is dat meer en meer interactie binnen de inbox zal plaatsvinden. Nieuwe mogelijkheden van HTML en CSS brengen de interactiviteit van het web over naar e-mailmarketing. Zie ons ook als jouw technische bondgenoot op dit gebied. Wij helpen je graag om bijvoorbeeld de inhoud van een e-mailboodschap op te delen in tabbladen, afbeeldingen samen te voegen in een galerij of een navigatie op te nemen. Ook op dit gebied geloven wij niet in beperking en vinden we altijd een weg om de resultaten van jouw campagnes verder te verbeteren.

Digitale coupons... en meer

Heb je bijvoorbeeld weleens gedacht aan digitale coupons? Vooral voor consumentenmerken en retailers zorgen digitale coupons voor meer conversie en meer website- en webwinkelbezoeken. Je kunt er de verkoop van producten mee stimuleren en de drempel om nieuwe producten uit te proberen verlagen. Bij loyaliteitsprogramma’s zorgen deze digitale coupons voor meer betrokkenheid van jouw klant bij je bedrijf of merk. Jouw klanten worden immers direct beloond voor hun loyaliteit.

Sidekix begrijpt tegen welke uitdaging je aanloopt. Met het versturen van relevante en persoonlijke direct mailings, direct e-mailings en direct marketingcampagnes, zorgt Sidekix ervoor dat jouw klanten en prospects weten dat je hen kent en dat ze bijzonder voor je zijn. Op dit gebied leggen we voor onszelf de lat telkens een stukje hoger. Daarbij inspireren we jou om zelf ook een beetje moediger, sterker en groter te zijn.

Informatie aanvragen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Blijf op de hoogte van de laatste Sidekix nieuwtjes!
  • Meld je nu aan en ontvang elk kwartaal de laatste Sidekix ontwikkelingen direct in je mailbox.
  • Afmelden is altijd mogelijk! Deze optie is beschikbaar in elke nieuwsbrief.