Als bondgenoot van grote merken als de Postcode Loterij, KPN, Renewi, Mandemakers keukens hebben wij jaarlijks meer dan 22 miljoen contactmomenten met Nederlandse consumenten. Per post, e-mail of telefonisch. Die kennis, ervaring en infrastructuur stellen we ook beschikbaar voor de complete e-fulfilment voor webshops. Dagelijks ontvangt Sidekix als fulfilmentbedrijf tientallen vervoerders bij onze magazijnen in Uden. Zij brengen de artikelen van de vele bij ons aangesloten webwinkels. Een proces dat dankzij onze jarenlange ervaring snel en efficiënt verloopt. 

Erg prettig dat ze een totaalpakket bieden. De samenwerking verloopt prettig en we zijn trots op het resultaat. Ik beveel Sidekix dan ook aan iedereen van harte aan!” Sharon Mooy, Founder bewustpuur.nl.

E-fulfilment basics

De eisen van webwinkelklanten worden steeds hoger. En met een aantal hele grote spelers op de markt wordt de online concurrentie steeds groter. Wij begrijpen tegen welke uitdagingen je aanloopt. Dan is het goed om te weten dat je met Sidekix een bondgenoot op het gebied van webwinkel fulfilment aan je zijde hebt die vierentwintig uur per dag voor jou klaarstaat. En dat begint wat ons betreft met de basics van het logistieke proces rond e-fulfilment. Die hebben we gewoon goed voor je geregeld. Inslag, opslag, orderpicking, verpakken, verzenden en retouren verwerken. Al zijn het basisdiensten, ook hiervoor geldt dat we de lat telkens een stukje hoger leggen. Hoe kan het beter, efficiënter, sneller en goedkoper. Dus wilt u de logistiek van uw webshop uitbesteden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een belangrijk onderdeel daarin zijn de cut-offtijden. We leggen de lat hoog bij webshop fulfilment en hanteren late cut-offtijden voor e-commerce-ondernemers. En dat je meeprofiteert van de volumeprijsafspraken die we als Sidekix hebben met de bekende vervoerders spreekt voor zich. Dat mag je van een trouwe bondgenoot gewoon verwachten.

E-fulfilment extra's

Wat wij vaak zien bij onze webwinkelklanten is dat als de e-fulfilmentbasics goed zijn geregeld, dit direct meer shopomzet en ‘vrije tijd’ oplevert. Meer omzet is natuurlijk altijd leuk, maar meer ‘vrije tijd’ betekent voor de serieuze webwinkel ook ruimte voor verdieping van de onlinestrategie, bezoekersanalyse, assortimentsoptimalisatie, inkoopverbetering enzovoort. In deze fase kunnen ook onze extra e-fulfilmentdiensten interessant voor jou zijn.

Koppelingen

Dankzij onze strategische partnerships kunnen wij jou ondersteunen bij koppelingen met e-commerceplatforms als Magento (Adobe), Demandware, Intershop, Lightspeed, Woocommerce en SAP Hybris. Een professionele aanpak voor professionele klanten.

Klantenservice

Ons contactcenter kan jouw klanten uitstekend te woord staan. Telefonisch - al dan niet met een eigen telefoonlijn - per e-mail of WhatsApp; jouw Sidekix-agents zitten voor jouw klanten klaar.

Betalingsafhandeling

Laat je de betalingsafhandeling over aan Sidekix dan betekent dit een enorme vereenvoudiging van je financiële administratie. Dagelijks controleren en verwerken wij de banktransacties. Via ons online voorraadbeheer- en orderverwerkingssysteem heb je altijd inzicht in de actuele situatie. Je wordt hiermee volledig ontzorgd.

E-commerce-expertise

Extra hulp nodig op specifiek e-commercegebied? Ook voor de koppeling van verschillende platformen zoals een online marktplaats, je website en een CMS staan wij voor je klaar. Samen komen we er altijd uit.

Tijdvaklevering

Jouw klanten worden steeds veeleisender. Zie het als een uitdaging en kans om het beter te doen dan je concurrent. Met onze hulp is het mogelijk om de datum en het tijdvak van afleveren door te geven. Hiervoor kan jouw klant in de webwinkel een keuze maken, bijvoorbeeld volgende week woensdagavond. Dankzij een geavanceerde logistieke module en goede afspraken met vervoerders zorgen wij ervoor dat het pakje op dat moment wordt aangeboden bij jouw klant.

Webshop-productfotografie

Productfoto’s in je webwinkel zijn belangrijk. In de eerste plaats omdat je bezoeker wil zien wat hij of zij koopt. Daarnaast blijkt dat fotografie voor veel mensen een graadmeter is voor de betrouwbaarheid van je webwinkel. Onze productfotograaf helpt je graag en weet hoe belangrijk goede productfotografie is voor de conversie naar het winkelmandje en als graadmeter voor de betrouwbaarheid van jouw webwinkel.

Rapportages

Meten is weten. Dat geldt zeker voor jouw webwinkel. Uitgebreide webshopfulfilment-rapportages geven jou altijd een goed beeld hoe jouw webshop draait. Met vierentwintig uur per dag inzicht in de actuele stand van zaken van jouw webwinkel.

Certificering

Certificeringen zijn binnen de e-fulfilment vaak ook gewenst. Zo is Sidekix onder andere gecertificeerd voor ISO/IEC 27001 en SKAL. Ook voor SKAL fulfilment bent u bij ons aan het juiste adres.

Informatie aanvragen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Blijf op de hoogte van de laatste Sidekix nieuwtjes!
  • Meld je nu aan en ontvang elk kwartaal de laatste Sidekix ontwikkelingen direct in je mailbox.
  • Afmelden is altijd mogelijk! Deze optie is beschikbaar in elke nieuwsbrief.

Is je interesse gewekt? Maak dan gerust eens een afspraak voor een vrijblijvend en gegarandeerd leerzaam gesprek.