Brewfinder heeft een onlangs een nieuw bierplatform gelanceerd. Met een breder aanbod speciaalbieren, een abonnementenservice en een nieuwe e-fulfilmentpartner; Sidekix. Vanuit het Warehouse van Sidekix wordt de groeiende vraag naar speciaalbieren in goede banen geleid.

Brewfinder verwacht met deze keuze steeds beter te kunnen inspelen op de groeiende vraag naar speciaalbieren waarmee horecazaken zich met bijzondere speciaalbieren verder kunnen onderscheiden. De bieren worden vanuit het warehouse van Sidekix uitgeleverd in fusten en in blik. Voor het bier in blik heeft Sidekix een handige omdoos ontwikkeld die, afhankelijk van de bestelhoeveelheid, verschillende trayhoogtes verpakt.

Brewfinder is een dochteronderneming van Bier&cO, een van de grootste importeurs van speciaalbier van Europa en sinds 2018 onderdeel van Swinkels Family Brewers.

Weten waarom steeds meer webwinkels uit een ander vaatje tappen en voor Sidekix kiezen? Bel of app dan naar 088-632 70 00 of vul het contactformulier in.

Lees ook