Brewfinder heeft een onlangs een nieuw bierplatform gelanceerd. Met een breder aanbod speciaalbieren, een abonnementenservice en een nieuwe e-fulfilmentpartner; Sidekix. Vanuit het Warehouse van Sidekix wordt de groeiende vraag naar speciaalbieren in goede banen geleid.

Brewfinder verwacht met deze keuze steeds beter te kunnen inspelen op de groeiende vraag naar speciaalbieren waarmee horecazaken zich met bijzondere speciaalbieren verder kunnen onderscheiden. De bieren worden vanuit het warehouse van Sidekix uitgeleverd in fusten en in blik. Voor het bier in blik heeft Sidekix een handige omdoos ontwikkeld die, afhankelijk van de bestelhoeveelheid, verschillende trayhoogtes verpakt.

Brewfinder is een dochteronderneming van Bier&cO, een van de grootste importeurs van speciaalbier van Europa en sinds 2018 onderdeel van Swinkels Family Brewers.

Weten waarom steeds meer webwinkels uit een ander vaatje tappen en voor Sidekix kiezen? Bel of app dan naar 088-632 70 00 of vul het contactformulier in.

Lees ook

 • teaser vi

  VI over Sidekix

  “Niet moeilijker maken dan het is”. Dat is de titel van een recent artikel over Sidekix en Voetbal International in Twinkle, het vakblad voor online shops, retailers en merken met een omnichannel strategie.
 • Sidekix in Twinkle

  Bewust Puur over Sidekix

  “Groeien door het een ander te laten doen”. Dat is de titel van een recent artikel over Sidekix en Bewust Puur in Twinkle, het vakblad voor online shops, retailers en merken met een omnichannel strategie.
 • Ultramar

  E-fulfilment voor Ultramar

  Sidekix gaat aan de slag voor de webshop Ultramar. Ultramar is een webshop gespecialiseerd in het reinigen en impregneren/coaten van zeilen, bootkappen of tenten.