• Marco Borsato

  Bijzondere marketing fulfilmentcampagne voor Marco Borsato

  Klant
  Nationale Postcode Loterij
  Als trouwe sidekick van de Nationale Postcode Loterij verrassen wij dagelijks vele winnaars met leuke prijzen. Zo verzorgen wij jaarlijks ook winnaarscampagnes voor diverse grote evenementen. In dit geval hebben wij de uitdagende opdracht gekregen om de gehele winnaarsflow van “Borsato de Kuip”, de concertreeks van Marco Borsato in stadion de Kuip, uit te voeren. Offline, online en realtime.
 • Postcode Loterij Miljoenenjacht

  Postcode Loterij Miljoenenjacht

  Klant
  Nationale Postcode Loterij
  Als echte sidekick van de Nationale Postcode Loterij helpen wij de Postcode Loterij al vele jaren met het registratieproject voor alle winnaars die deel mogen nemen aan de Postcode Loterij Miljoenenjacht. Sidekix print en verstuurt hiervoor de winnaarsbrieven, maakt en beheert de landingspagina en de e-mailflow en zorgt voor de gehele registratie van de deelnemers in de studio.
 • Renewi

  Sidekix ondersteunt Renewi

  Klant
  Renewi
  Waste no more. Met die slogan is Renewi marktleider op het gebied van afvalinzameling en als waste-to-product company geeft het 69% van het afval een nieuwe leven als secundaire grondstof. Tijdens dit proces ontstaan er natuurlijk ook diverse vragen. Daarbij komt de klantenservice van Renewi kijken. Renewi verbetert haar klantenservice continu en Sidekix draagt daar al enige tijd een steentje aan bij.
 • Splendid Group

  Nieuwe opdrachtgever uit Hong Kong

  Klant
  Splendid Group
  De Splendid Group uit Hong Kong, een wereldwijd opererende marketingorganisatie, gaat de fulfiment van een aantal campagnes uitbesteden aan Sidekix. Als eerste klus gaat Sidekix een serie consumentenproducten, bestemd voor de klanten van een grote, internationale hotelketen afhandelen. Het gaat om het inslaan, ompakken en verzendklaar maken van verschillende categorieën consumentenproducten voor 420 hotels in 73 landen.
 • Voor de Gamers

  KPN en Sidekix “Voor de Gamers”

  Klant
  KPN
  KPN had van 13 november tot 31 december een speciale wervingsactie lopen; Voor de Gamers. Sidekix heeft de hele actieflow gebouwd waarbij nieuwe klanten een jaar lang gamen en hun eigen controller mochten uitzoeken en mee konden doen aan de Playstation winactie. En uiteraard zorgde Sidekix ervoor dat de winnaars en nieuwe klanten hun cadeau thuisbezorgd kregen.
 • Thumbnail

  Fulfilment Doe maar lekker duurzaam

  Klant
  Nationale Postcode Loterij
  Iedere deelnemer aan de Nationale Postcode Loterij ontvangt tijdens de Doe Maar Lekker Duurzaam campagne een cadeaukaart t.w.v. € 12,50 om een heerlijke, duurzame maaltijd samen te stellen. Bij iedere Albert Heijn kun je met deze cadeaukaart een aantal duurzame Unilever producten kopen.
 • Goede doelen loterij

  Winnaarscampagnes voor Goede Doelen Loterijen

  Klant
  Nationale Postcode Loterij
  BankGiro Loterij
  VriendenLoterij
  Als trouwe bondgenoot en sidekick van de Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij en BankGiro Loterij mogen wij dagelijks duizenden mensen verrassen met een mooie prijs. Een team van Sidekix mensen zorg ervoor dat het proces van het claimen van je prijs tot aan de levering thuis zo prettig, snel en efficiënt mogelijk verloopt.
 • Thumbnail

  Klantverwachting overtreffen met Swiss Sense

  Klant
  Swiss Sense
  Hoe zorg je ervoor dat de klantverwachting wordt overtroffen? Een uitdaging die wij als sidekick van Swiss Sense zijn aangegaan. Bestaande klanten in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland ontvangen ongevraagd een verrassend cadeaupakket. Naast ontspannen slapen met Swiss Sense, ook cosmetica die je helpen ontspannen. Gewoon een bedankje, omdat je klant bij Swiss Sense bent.
 • Thumbnail

  Activatiecampagne voor Stigas

  Klant
  Stigas
  Hoe activeer je ondernemers in de agrarische en groene sector om hun risico-inventarisatie (RIE) op orde te brengen. Met een opvallende mailing, opgevolgd door een e-mailing, gecombineerd met telemarketing komt dit onderwerp toch op de agenda van de doelgroep. Ook lastige onderwerpen zetten we voor jou op de agenda van jouw klanten.
 • chocoladeVerkade

  Verwennen voor Verkade

  Klant
  Verkade
  BankGiro Loterij
  VriendenLoterij
  Een bijzondere opdracht voor Verkade, waarvan het eindresultaat werd gebruikt voor opdrachten van BankGiro Loterij en VriendenLoterij. Voor deze klus mocht Sidekix grote aantallen chocoladerepen en chocoladeblikken verpakken en verzendklaar maken.
 • Fulfilment Sidekix

  e-Fulfilment

  Klant
  Bewust Puur
  Uriel
  Pro Beslag
  Innerwave
  How many animals
  Hieppp
  Villa Fatoria
  Ultramar
  Bomain
  Globemilk
  Voetbal International
  Plent
  Airobatic
  Brewfinder
  Dogline
  De kennis, ervaring en infrastructuur die wij beschikbaar hebben voor kleinere en grote marketingcampagnes leent zich uitstekend voor de complete e-fulfilment voor webshops.