Onlangs is het Sidekix Contact Center outbound aan de slag gegaan voor GaragePark. Een uitdagende en mooie opdracht voor een bijzonder bedrijf.

GaragePark verhuurt en verkoopt garageboxen. Uitsluitend op zwaar beveiligde, afgesloten bedrijfsterreinen. Inmiddels op 27 locaties in Nederland kunnen klussers, webshopeigenaren, horecaondernemers, eigenaren van luxe auto’s, timmermannen e.d. garageboxen gebruiken als werkruimte, opslag of stalling. Uitstekend beveiligd, 24/7 toegankelijk en met veel extra faciliteiten. Geïnteresseerden die via de website een brochure hebben opgevraagd worden gebeld door een Sidekix call-agent om naar een open dag te komen op een specifieke locatie. Uiteraard worden vanwege het Coronavirus alleen afspraken met maximaal 2 personen per bezoekmoment ingepland met een GaragePark contactpersoon. De eerste belweek verliep voorspoedig. Bij 3 op de 5 gevoerde telefoongesprekken mochten we een afspraak inplannen.

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak als u eens wilt brainstormen over de mogelijkheden voor uw organisatie op het gebied van inbound en outbound klantcontact.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Blijf op de hoogte van de laatste Sidekix nieuwtjes!
  • Meld je nu aan en ontvang elk kwartaal de laatste Sidekix ontwikkelingen direct in je mailbox.
  • Afmelden is altijd mogelijk! Deze optie is beschikbaar in elke nieuwsbrief.