Naast de duurzame sokken voor volwassenen, heeft Healthy Seas Socks ook aan jonge kinderen gedacht. Een uniek doosje met twee paar Healthy Seas socks kindersokken in maat 27-30 die deels gemaakt zijn van oude visnetten, worden aangevuld met het kinderboekje ‘Vriendje van de Zee”. Een hartverwarmend verhaal over hoe een jongen het geniale plan bedacht om oude visnetten te veranderen in comfortabele sokken.

Het door Sidekix ontwikkelde doosje is gemaakt van duurzaam karton en precies op maat gemaakt zodat er twee paar kindersokken, het kinderboekje en een inlay perfect inpassen. Het design is zo ontwikkeld dat het geschikt is voor verkoop in de retail. Vervolgens hebben we de eerste  20.000 doosjes geassembleerd. Hiervan zijn er 10.000 stuks op maat gerealiseerd voor een specifieke klant en 10.000 doosjes in de huisstijl van Healthy Seas Socks. Een mooie klus voor onze Giftwrap 3000, die hier een mooi ingepakt cadeautje van heeft gemaakt.

Heb jij ook een duurzaam initiatief die de aandacht van een professioneel fulfilment bedrijf verdient? Neem dan contact met ons op.

Informatie aanvragen?